Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3483
Title: | Напрямки вдосконалення технологій заготівлі об’ємних кормів на принципах збереження поживних речовин під час виконання технологічного процесу |
Other Titles: | Направления усовершенствования технологий заготовки объемных кормов на принципах сохранения питательных веществ во время выполнения технологического процесса Directions of improvement of technology procurement of bulk feed on sustaining nutrients during the execution process |
Authors: | Мілько, Д. О. Милько, Д. А. Milko, Dmytro |
Keywords: | корма;заготівля;технологічний процес;раціон;лактація;поживні речовини;кормова суміш;самозавантажувальний міксер |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | ХНТУСГ |
Series/Report no.: | Вісник Харківського національного технічного університету імені П. Василенка;Вип. 132 |
Abstract: | UK: У статті проведено огляд існуючих технологічних схем заготівлі та зберігання об’ємних кормів із аналізом їх недоліків. Розглянуті напрямки вдосконалення технологій заготівлі та зберігання об’ємних кормів за принципами збереження поживних речовин. RU: В статье приведен обзор существующих технологических схем заготовки и хранения объемных кормов с анализом их недостатков. Рассмотрены направления усовершенствования технологий заготовки и хранения объемных кормов по принципу сохранности питательных веществ. EN: The paper presents a review of the existing technological schemes of harvesting and storage of bulk feed to the analysis of their shortcomings. The directions of improvement of technology of harvesting and storage of bulk feed on the principle of conservation of nutrients. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3483 |
Appears in Collections: | кафедра Технічний сервіс та системи в АПК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
21-307-313.pdf | 543.23 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.