Вплив якісних показників основних компонентів збалансованого раціону на продуктивність молочного скотарства
Вантажиться...
Файли
Дата
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
ORCID
Видавець
ННЦ «ІМЕСГ»
Анотація
UK: В статті розглянуті проблеми визначення впливу втрат поживних речовин у компонентах збалансованих кормів на молочну продуктивність великої рогатої худоби. RU: В статье рассмотрены проблемы определения влияния потерь питательных веществ в компонентах сбалансированных кормов на молочную продуктивность крупного рогатого скота. EN: The problems of determining the effect of the loss of nutrients in the components of balanced feed on milk production in cattle.
Опис
Ключові слова
кормоприготування, кормозабезпечення, поживні речовини, техніко – технологічне забезпечення, сирий протеїн, сира клітковина, сирий жир, продуктивність тварин, кормоприготовление, питательные вещества, технико – технологическое обеспечение, сырой протеин, сырая клетчатка, сырой жир, продуктивность животных, fodder preparation, fodder providing, nutrition, technical - technological support, crude protein, crude fiber, crude fat, animal production