Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3453
Назва: Вплив якісних показників основних компонентів збалансованого раціону на продуктивність молочного скотарства з урахуванням їх перетравності та кривої лактації
Автори: Мілько, Д. О.
Ключові слова: раціон;молочне скотарство;лактація;кормозабезпечення;корма;силос;продуктивність тварини
Дата публікації: 2012
Видавництво: Південноукраїнський центр аграрних досліджень
Серія/номер: «Аграрна наука на сучасному етапі розвитку: досвід, проблеми та шляхи їх вирішення»: збірник тез наукових робіт міжнародної науково–практичної конференції 23-24 листопада 2012 р.;
Короткий огляд (реферат): На сучасному етапі розвитку галузі кормозабезпечення техніко - технологічне забезпечення процесів заготівлі, зберігання, приготування та роздавання кормів досягли досить високого рівня. Близько 80 % операцій виконуються за допомогою сучасних енергозберігаючих засобів механізації. Також вже були розроблені технічні системи, які дозволяють сформувати оптимальний парк машин для відповідних ферм тієї чи іншої потужності. Однак досягнення світових науковців також не залишаються на місті. Вже розроблені новітні системи оцінки впливу вмісту поживних речовин у раціонах великої рогатої худоби на м’ясну та молочну продуктивні тварин. Але для створення техніко - технологічної системи кормозабезпечення за критерієм мінімальних втрат поживних речовин по-перше необхідно отримати залежності їх втрат в процесі виконання техніко - технологічних операцій заготівлі, зберігання, приготування та роздавання на продуктивність молочного скотарства приймаючи до уваги останні досягнення у галузі зоотехнії, а саме з урахуванням методик розрахунку продуктивності тварин через чисту енергію лактації (ЧЕЛ).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3453
Розташовується у зібраннях:кафедра Технічний сервіс та системи в АПК

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
13-8-11.pdf603.16 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.