ТАВРІЙСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ
АГРОТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ІМЕНІ ДМИТРА МОТОРНОГО
Tsatu logo DMYTRO MOTORNYI
TAVRIA STATE
AGROTECHNOLOGICAL UNIVERSITY
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3453
Title: Вплив якісних показників основних компонентів збалансованого раціону на продуктивність молочного скотарства з урахуванням їх перетравності та кривої лактації
Authors: Мілько, Д. О.
Keywords: раціон
молочне скотарство
лактація
кормозабезпечення
корма
силос
продуктивність тварини
Issue Date: 2012
Publisher: Південноукраїнський центр аграрних досліджень
Series/Report no.: «Аграрна наука на сучасному етапі розвитку: досвід, проблеми та шляхи їх вирішення»: збірник тез наукових робіт міжнародної науково–практичної конференції 23-24 листопада 2012 р.;
Abstract: На сучасному етапі розвитку галузі кормозабезпечення техніко - технологічне забезпечення процесів заготівлі, зберігання, приготування та роздавання кормів досягли досить високого рівня. Близько 80 % операцій виконуються за допомогою сучасних енергозберігаючих засобів механізації. Також вже були розроблені технічні системи, які дозволяють сформувати оптимальний парк машин для відповідних ферм тієї чи іншої потужності. Однак досягнення світових науковців також не залишаються на місті. Вже розроблені новітні системи оцінки впливу вмісту поживних речовин у раціонах великої рогатої худоби на м’ясну та молочну продуктивні тварин. Але для створення техніко - технологічної системи кормозабезпечення за критерієм мінімальних втрат поживних речовин по-перше необхідно отримати залежності їх втрат в процесі виконання техніко - технологічних операцій заготівлі, зберігання, приготування та роздавання на продуктивність молочного скотарства приймаючи до уваги останні досягнення у галузі зоотехнії, а саме з урахуванням методик розрахунку продуктивності тварин через чисту енергію лактації (ЧЕЛ).
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3453
Appears in Collections:кафедра Технічний сервіс та системи в АПК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
13-8-11.pdf603,16 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record   


Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.