Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3453
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мілько, Д. О. | - |
dc.date.accessioned | 2018-05-29T11:17:54Z | - |
dc.date.available | 2018-05-29T11:17:54Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3453 | - |
dc.description.abstract | На сучасному етапі розвитку галузі кормозабезпечення техніко - технологічне забезпечення процесів заготівлі, зберігання, приготування та роздавання кормів досягли досить високого рівня. Близько 80 % операцій виконуються за допомогою сучасних енергозберігаючих засобів механізації. Також вже були розроблені технічні системи, які дозволяють сформувати оптимальний парк машин для відповідних ферм тієї чи іншої потужності. Однак досягнення світових науковців також не залишаються на місті. Вже розроблені новітні системи оцінки впливу вмісту поживних речовин у раціонах великої рогатої худоби на м’ясну та молочну продуктивні тварин. Але для створення техніко - технологічної системи кормозабезпечення за критерієм мінімальних втрат поживних речовин по-перше необхідно отримати залежності їх втрат в процесі виконання техніко - технологічних операцій заготівлі, зберігання, приготування та роздавання на продуктивність молочного скотарства приймаючи до уваги останні досягнення у галузі зоотехнії, а саме з урахуванням методик розрахунку продуктивності тварин через чисту енергію лактації (ЧЕЛ). | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Південноукраїнський центр аграрних досліджень | uk |
dc.relation.ispartofseries | «Аграрна наука на сучасному етапі розвитку: досвід, проблеми та шляхи їх вирішення»: збірник тез наукових робіт міжнародної науково–практичної конференції 23-24 листопада 2012 р.; | - |
dc.subject | раціон | uk |
dc.subject | молочне скотарство | uk |
dc.subject | лактація | uk |
dc.subject | кормозабезпечення | uk |
dc.subject | корма | uk |
dc.subject | силос | uk |
dc.subject | продуктивність тварини | uk |
dc.title | Вплив якісних показників основних компонентів збалансованого раціону на продуктивність молочного скотарства з урахуванням їх перетравності та кривої лактації | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Технічний сервіс та системи в АПК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
13-8-11.pdf | 603.16 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.