Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3421
Title: Ціноутворення на переробних підприємствах
Authors: Демчук, Олена Миколаївна
Демчук, Елена Николаевна
Demchuk, Olena
Keywords: ціноутворення;переробні пвдприємства;харчові цінності;конкурентноздатна продукція;рослинництво;тваринництво;заготівельні організації
Issue Date: 2007
Publisher: АТЗТ “Самміт Харків”
Series/Report no.: Вісник Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна;Стратегія розвитку підприємництва: теорія, практика, організація, № 789
Abstract: Переробні підприємства є важливою ланкою, що пов'язує виробника сільськогосподарської продукції і споживача. Ціль діяльності підприємств полягає в збереженні харчової цінності переробленої сільськогосподарської продукції і максимальному збільшенні терміну її збереження, забезпеченні переробки сировини у високоякісну конкурентноздатну продукцію.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3421
Appears in Collections:кафедра Фінансів, обліку та оподаткування 11

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
8..pdf182.47 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.