Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3421
Title: | Ціноутворення на переробних підприємствах |
Authors: | Демчук, Олена Миколаївна Демчук, Елена Николаевна Demchuk, Olena |
Keywords: | ціноутворення;переробні пвдприємства;харчові цінності;конкурентноздатна продукція;рослинництво;тваринництво;заготівельні організації |
Issue Date: | 2007 |
Publisher: | АТЗТ “Самміт Харків” |
Series/Report no.: | Вісник Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна;Стратегія розвитку підприємництва: теорія, практика, організація, № 789 |
Abstract: | Переробні підприємства є важливою ланкою, що пов'язує виробника сільськогосподарської продукції і споживача. Ціль діяльності підприємств полягає в збереженні харчової цінності переробленої сільськогосподарської продукції і максимальному збільшенні терміну її збереження, забезпеченні переробки сировини у високоякісну конкурентноздатну продукцію. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3421 |
Appears in Collections: | кафедра Фінансів, обліку та оподаткування 11 |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.