Методологічні принципи формування системи кормозабезпечення на основі збереження якості кормової сировини
Вантажиться...
Файли
Дата
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
ORCID
Видавець
ТДАТУ
Анотація
UK: В статті викладені основні принципи визначення параметрів  операцій  технологічних  процесів  кормозабезпечення, що  найбільш  впливають  на  збереженість  поживних  речовин  в процесі їх заготівлі, зберігання та приготування. Введене поняття коефіцієнтів  збереженості  поживних  речовин,  використання якого,  надає  можливість  кількісної  оцінки  застосованих технологій та технічних засобів. RU: В  статье  наведены  основные  принципы  определения параметров  операций  технологических  процессов кормообеспечения,  какие  наиболее  влияют  на  сохранение питательных  веществ  в  процессе  их  заготовки,  сохранения  и приготовления.  Вводимое  понятие  коэффициентов  сохранения 
питательных  веществ,  использование  каких,  дает  возможность количественной оценки используемых технологий и технических средств. EN: The  article  outlines  the  basic  principles  for  determining  the 
parameters of the operations of feed-supplying technological processes that  most  influence  the  nutrients  preservation  while  their procurement,  storage  and  preparation.  The  introduced  concept  of nutrients  preservation  coefficients,  the  usage  of  which  makes  it possible to quantify the applied technologies and technical means.