ТАВРІЙСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ
АГРОТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ІМЕНІ ДМИТРА МОТОРНОГО
Tsatu logo DMYTRO MOTORNYI
TAVRIA STATE
AGROTECHNOLOGICAL UNIVERSITY
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3335
Title: Методологічні принципи формування системи кормозабезпечення на основі збереження якості кормової сировини
Other Titles: Методологические принципы формирования системы кормообеспечения на основании сохранения качества кормового сырья
Methodological principles of feed-supplying system development based on the raw feed quality preservation
Authors: Мілько, Дмитро Олександрович
Милько, Дмитрий Александрович
Milko, Dmytro
Keywords: заготівля кормів
сінаж
силос
сіно
технологічний процес
техніко – технологічне забезпечення
поживні речовини
сирий протеїн
сира клітковина
сирий жир
сирі безазотисті екстрактивні речовини
продуктивність
модель конверсії
Issue Date: 2013
Publisher: ТДАТУ
Series/Report no.: Праці Таврійського державного агротехнологічного університету;Вип. 13, т. 3
Abstract: UK: В статті викладені основні принципи визначення параметрів операцій технологічних процесів кормозабезпечення, що найбільш впливають на збереженість поживних речовин в процесі їх заготівлі, зберігання та приготування. Введене поняття коефіцієнтів збереженості поживних речовин, використання якого, надає можливість кількісної оцінки застосованих технологій та технічних засобів. RU: В статье наведены основные принципы определения параметров операций технологических процессов кормообеспечения, какие наиболее влияют на сохранение питательных веществ в процессе их заготовки, сохранения и приготовления. Вводимое понятие коэффициентов сохранения питательных веществ, использование каких, дает возможность количественной оценки используемых технологий и технических средств. EN: The article outlines the basic principles for determining the parameters of the operations of feed-supplying technological processes that most influence the nutrients preservation while their procurement, storage and preparation. The introduced concept of nutrients preservation coefficients, the usage of which makes it possible to quantify the applied technologies and technical means.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3335
Appears in Collections:кафедра Технічний сервіс та системи в АПК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
17.pdf221,29 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record   


Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.