Напрямки вдосконалення технологій заготівлі об’ємних кормів на принципах збереження поживних речовин під час виконання технологічного процесу
Вантажиться...
Файли
Дата
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
ORCID
Видавець
Анотація
При приготуванні повноцінних збалансованих раціонів одним з найважливіших компонентів, як за поживністю так і за масою є об’ємні корми. Однак при заготівлі та зберіганні бобових трав існують деякі складності пов’язані із підвищеною вологістю сировини, тоді як завдяки саме цьому перетравність поживних речовин бобових трав набагато краща. Тому враховуючи наведені факти слід зазначити напрямки вдосконалення технологій та засобів механізації заготівлі і зберігання об’ємних кормів, а саме скоротити
термін періоду збирання завдяки об’єднанню операцій підбирання та внесення
консервантів, додавання операцій підвищення щільності та пакування у
полімерну плівку або рукави.