Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3289
Title: Математичне обґрунтування факторів, які впливають на процес розливу харчових рідин
Other Titles: Mathematical justification of factors that affect the process of food liquids bottling
Authors: Кюрчев, Сергій Володимирович
Кюрчев, Сергей Владимирович
Kiurchеv, Serhii
Змєєва, І. М.
Keywords: математична модель;фактори;розлив;харчова рідина;високошвидкісні лінії;дозувальні машини;mathematical model;factors;spill;fluid food
Issue Date: 2014
Series/Report no.: Сборник научных трудов SWorid;Вип. 1, т. 8
Abstract: UK: Робота присвячена дослідженню факторів, які найбільше впливають на процес розливу харчових рідин, розроблена математична модель та обґрунтовані оптимальні параметри. EN: In this paper studies the factors that most influence the process of food liquids bottling, developed a mathematical model and grounded the optimal parameters.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3289
Appears in Collections:кафедра Технології конструційних матеріалів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
129.pdf211.66 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.