Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3289
Title: | Математичне обґрунтування факторів, які впливають на процес розливу харчових рідин |
Other Titles: | Mathematical justification of factors that affect the process of food liquids bottling |
Authors: | Кюрчев, Сергій Володимирович Кюрчев, Сергей Владимирович Kiurchеv, Serhii Змєєва, І. М. |
Keywords: | математична модель;фактори;розлив;харчова рідина;високошвидкісні лінії;дозувальні машини;mathematical model;factors;spill;fluid food |
Issue Date: | 2014 |
Series/Report no.: | Сборник научных трудов SWorid;Вип. 1, т. 8 |
Abstract: | UK: Робота присвячена дослідженню факторів, які найбільше впливають на процес розливу харчових рідин, розроблена математична модель та обґрунтовані оптимальні параметри. EN: In this paper studies the factors that most influence the process of food liquids bottling, developed a mathematical model and grounded the optimal parameters. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3289 |
Appears in Collections: | Кафедра Інженерної механіки та комп'ютерного проектування |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.