Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3093
Title: | Моделювання процесу електрокопчення риби |
Other Titles: | Modeling of the process of fish electrostatic smoking Моделирование процесса электрокопчения рыбы |
Authors: | Петриченко, С. В. Лобода, О. І. Petrychenko, S. Loboda, O. |
Keywords: | риба;процес копчення;електростатичне поле;заряджена частка;сила дзеркального відображення;копчена риба;консервування риби;димове копчення риби;холодне копчення;гаряче копчення;напівгаряче копчення |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету: наукове фахове видання;Вип. 18, Т. 1 |
Abstract: | Uk: У роботі представлені результати експериментальних досліджень кінетики осадження димових часток на різні поверхні в електростатичному полі як передумову електростатичної інтенсифікації процесу копчення. Надано теоретичне обґрунтування процесу. Ru: в работе представлены результаты экспериментальных исследований кинетики осаждения дымовых частиц на различные поверхности в электростатическом поле, как предпосылка электростатической интенсификации процесса копчения. En: Іn this work perfumes outcomes of experimental researches of subside processes of smoke particles on different surfaces in electrostatic field as supposition of electrical intensification of smoke process. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3093 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.