Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3093
Title: Моделювання процесу електрокопчення риби
Other Titles: Modeling of the process of fish electrostatic smoking
Моделирование процесса электрокопчения рыбы
Authors: Петриченко, С. В.
Лобода, О. І.
Petrychenko, S.
Loboda, O.
Keywords: риба;процес копчення;електростатичне поле;заряджена частка;сила дзеркального відображення;копчена риба;консервування риби;димове копчення риби;холодне копчення;гаряче копчення;напівгаряче копчення
Issue Date: 2018
Publisher: ТДАТУ
Series/Report no.: Праці Таврійського державного агротехнологічного університету: наукове фахове видання;Вип. 18, Т. 1
Abstract: Uk: У роботі представлені результати експериментальних досліджень кінетики осадження димових часток на різні поверхні в електростатичному полі як передумову електростатичної інтенсифікації процесу копчення. Надано теоретичне обґрунтування процесу. Ru: в работе представлены результаты экспериментальных исследований кинетики осаждения дымовых частиц на различные поверхности в электростатическом поле, как предпосылка электростатической интенсификации процесса копчения. En: Іn this work perfumes outcomes of experimental researches of subside processes of smoke particles on different surfaces in electrostatic field as supposition of electrical intensification of smoke process.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3093
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
25.pdf443.21 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.