Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3086
Title: Визначення оптимальної геометричної форми отворів поршня-ударника імпульсного гомогенізатора молока
Other Titles: Определение оптимальной формы отверстий поршня-ударника импульсного гомогенизатора молока
Determination of the optimal geometry of the piston-striker holes of impulsive homogenizer of milk
Authors: Паламарчук, Ігор Павлович
Паламарчук, Игорь Павлович
Palamarchuk, Ihor
Вітенько, Т. М.
Витенько, Т. Н.
Vitenko, T.
Паляничка, Надія Олександрівна
Паляничка, Надежда Александровна
Palianychka, Nadiia
Буденко, Сергій Федорович
Буденко, Сергей Федорович
Budenko, Serhii
Вершков, Олександр Олександрович
Вершков, Александр Александрович
Vershkov, Oleksandr
Keywords: форма отворів;поршні-ударники;ступінь диспергування;імпульсний гомогенізатор;градієнт швидкості;жирова кулька;варіювання дисперсності;дисперсна фаза
Issue Date: 2018
Publisher: ТДАТУ
Series/Report no.: Праці Таврійського державного агротехнологічного університету: наукове фахове видання;Вип. 18, т. 1 (С. 147-152)
Abstract: Uk: Робота присвячена визначенню оптимальної геометричної форми оторів поршня-ударника імпульсного гомогенізатора молока, що дозволить отримати високу ступінь диспергування. Ru: работа посвящена определению оптимальной геометрической формы отверстий поршня-ударника импульсного гомогенизатора молока, что позволит получить высокую степень диспергирования молочного жира. En: The work is aimed to determine the optimal geometry of the piston-striker of the impulsive homogenizer of milk, that allows receiving high degree of milk fat dispersion
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3086
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
21.pdf505.73 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.