Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3031
Title: | Параметри кулісного коромисло-повзунного преса-брикетувальника |
Other Titles: | Параметры кулисного коромысло-ползунного пресса-брикетировщика Parameters of the crank rocker-and-slider briquetting – press |
Authors: | Бакарджиєв, Роман Олександрович Бакарджиев, Роман Александрович Bakardzhyiev, Roman Гриценко, В. Т. Gritsenko, V. |
Keywords: | прес-брикетувальник;рослинні залишки;макуха;паливні брикети;солома;аксіальні;дезаксіальні;неїстівні відходи;кінематичні схеми приводів;параметри роботи |
Issue Date: | 2013 |
Series/Report no.: | Праці ТДАТУ;Вип. 13, т. 3 (С. 25-31) |
Abstract: | UK: Hаведені методика і результати обґрунтування конструктивно-експлуатаційних параметрів кулісного коромисло-повзунного преса-брикетувальника для брикетування паливних брикетів з некормових рослинних залишків та макухи з метою забезпечення подвійної дії поршня на заключній стадії ущільнення брикету і збільшення часу утримування його у стисненому стані. RU: Приведена методика и результаты обоснования конструктивно-эксплуатационных параметров кулисного коромысло-ползунного прес-брикетировщика для брикетирования топливных брикетов из не кормовых растительных остатков и жмыха с целью обеспечения двойного действия поршня на заключительной стадии уплотнения брикета и увеличение времени содержания его в сжатом состоянии. EN: The article deals with the technique and results of grounding design parameters of data-operational crank rocker-cold slider briquetting-press for bricketing fuel briquettes not of fodder vegetative rests and an oil cake with the purpose of maintenance of the piston double action at a final stage of a briquette condensation and the increase of its keeping time in the compressed condition. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3031 |
Appears in Collections: | кафедра Технології конструційних матеріалів |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.