ТАВРІЙСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ
АГРОТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ІМЕНІ ДМИТРА МОТОРНОГО
Tsatu logo DMYTRO MOTORNYI
TAVRIA STATE
AGROTECHNOLOGICAL UNIVERSITY
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2996
Title: Екологічно безпечна технологія конверсії відходів пивоваріння на кормові цілі
Other Titles: Environmentally friendly technology of conversion of brewing waste for feeding purposes
Authors: Філіппов, П. Д.
Троїцька, О. О.
Бакарджиєв, Роман Олександрович
Бакарджиев, Роман Александрович
Bakardzhyiev, Roman
Keywords: втрати поживних речовин
екологічна безпека
консерванти
кормові цілі
пивна дробина
технологія консервування
nutrient losses
environmental safety
preservatives
feed purposes
sparging
canning technology
Issue Date: 2016
Series/Report no.: Вісник Українського відділення Міжнародної академії аграрної освіти;Вип. 4
Abstract: UK: У статті представлена екологічно безпечна технологія конверсії відходів пивоваріння на кормові цілі. Технологія консервування пивної дробини у плівкових рукавах дозволяє зберігати будь-яку її кількість на протязі тривалого часу та отримати поживний корм. Приведені результати експериментальних досліджень з визначення втрат поживних речовин в процесі зберігання консервованої пивної дробини та визначена загальна енергетична поживність отриманого корму. EN: The article presents the environmentally friendly technology of brewing waste conversion for feeding purposes. Technology of preservation of spent grains in film sleeves allows storing any amount of it for a long time and getting nutritious feed. The results of experimental studies that determine nutrient losses during storage of canned beer pellet are provided. Total energy nutritiousness of the received feed is determined.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2996
Appears in Collections:кафедра ТКМ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
6.pdf402,6 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record   


Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.