Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2880
Title: | Теоретико-методологічні засади аналізу функціонально-якісного наповнення техніко- технологічного забезпечення свинарства |
Other Titles: | Теоретико-методологические принципы анализа функционально-качественного наполнения технико-технологического обеспечения свиноводства Тeoretіko- methodological principles of analysis functionally-high-quality filling of tekhnіko tekhnologіchnogo of providing of pig breeding |
Authors: | Шацький, В. В. Коломієць, Сергій Матвійович Коломиец, Сергей Матвеевич Kolomiiets, Serhii |
Keywords: | свинарство;виробництво;технологія;техніка;продукція;якість;конкурентоспроможність;оптимізація;функціонально-якісне наповнення |
Issue Date: | 2013 |
Series/Report no.: | Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка;Вип. 139: Технічні системи і технології тваринництва |
Abstract: | UK: Запропоновано теоретико-методологічні засади аналізу функціонально-якісного наповнення техніко-технологічного забезпечення свинарства на основі його конкурентоспроможності. RU: Предложены теоретико-методологические принципы анализа функционально-качественного наполнения технико-технологического обеспечения свиноводства на основе его конкурентоспособности. EN: Teoretiko-methodological principles of the analysis functional high-quality filling of the tekhniko-technological providing of the pig breeding are offered on the basis of his konkurentosposobnosti. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2880 |
Appears in Collections: | кафедра Технічна механіка та комп'ютерне проектування ім. професора В.М. Найдиша |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
22_ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ЗАСАДИ АНАЛІЗУ ФУНКЦІОНАЛЬНО-ЯКІСНОГО НАПОВНЕННЯ ТЕХНІКО-ТЕХНОЛОГІЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СВИНАРСТВА.pdf | 381.26 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.