ТАВРІЙСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ
АГРОТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ІМЕНІ ДМИТРА МОТОРНОГО
Tsatu logo DMYTRO MOTORNYI
TAVRIA STATE
AGROTECHNOLOGICAL UNIVERSITY
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2768
Title: Аналітична оцінка діяльності м’ясопереробних підприємств регіону
Other Titles: Analytical evaluation of meat processing enterprises of the region
Authors: Андрєєва, Лариса Олександрівна
Андреева, Лариса Александровна
Andrieieva, Larysa
Лисак, Оксана Іванівна
Лысак, Оксана Ивановна
Lysak, Oksana
Keywords: діяльность
обґрунтування
організація відносин
споживання
переробне підприємство
структура виробників
м’ясопереробні підприємства
конкурентоспроможность продукції
якісна сировина
Issue Date: 2016
Series/Report no.: Науково-виробничий журнал «Інноваційна економіка»;№ 1-2 (61)
Abstract: Підхід до організації відносин у процесі діяльності між суб’єктами ринку, яким користуються м’ясопереробні підприємства Запорізької області, будується на суто ринкових відносинах, коли визначальним є не виробництво взагалі, а реальний платоспроможний попит, який формує систему взаємовідносин у зворотному напрямі, – від споживання до виробництва. Цей підхід дає можливість забезпечити дію принципів реальної збалансованості можливостей і ресурсів і взаємозацікавленості міжгалузевих зв’язків. При цьому підході торгівля набуває значення регулятивного фактора ефективності діяльності м’ясопереробного підприємства, оскільки саме через неї відшкодовуються у грошовій формі всі витрати на виробництво та обіг кінцевої продукції.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2768
Appears in Collections:кафедра Підприємництво, торгівля та біржова діяльність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3.pdf514,12 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record   


Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.