Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2735
Title: | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету: наукове фахове видання;Вип. 11, т. 6 |
Keywords: | яблучний пектин;овочерізка;математичне моделювання;заморожування плодоовочевої сировини;гравітаційна сепарація зерна;метод Дельфи;окисление глюкозы;гипотиреоз;пресування олійної сировини;виробництво варених ковбас;струминний гомогенізатор;сортування овочевих культур;технології хлібопекарної продукції |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | ТДАТУ |
Abstract: | У збірнику наукових праць публікуються матеріали за результатами досліджень в галузі механізації сільського господарства, харчових виробництв, переробки та зберігання сільськогосподарської продукції, енергетики та автоматизації процесів агропромислового та харчових виробництв. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2735 |
Appears in Collections: | Праці ТДАТУ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
19.Праці ТДАТУ_В11_Т6_2011.pdf | 474.3 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.