Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2726
Название: Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : друга міжнародна науково-практична конференція, 5–7 вересня 2017 р.
Ключевые слова: біофортифікація
коренеплоди редьки
магнитная обработка молока
насіння чіа
оливкова олія
зберігання плодоовочевої продукції
антиоксидантная активность
виноградные выжимки
насіння безалкалоїдних конопель
фруктоза
лактулоза
якість сметани
fruit raw materials
виробництва напівфабрикатів
термообработка ядер фундука
виробництво м’ясних харчових продуктів
використання виноградних порошків
антиоксидантної активность
Дата публикации: 5-сен-2017
Издательство: Харків : ХДУХТ
Краткий осмотр (реферат): У матеріалах другої міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності», організованої Таврійським державним агротехнологічним університетом та Харківським державним університетом харчування та торгівлі, розглянуто проблеми та перспективи розвитку обладнання харчових виробництв, інноваційні підходи та креативні рішення у формуванні технічного оснащення підприємств готельно-ресторанної індустрії, питання вдосконалення процесів і технологій переробки сільськогосподарської сировини. Збірник розраховано на наукових та практичних працівників, викладачів вищої школи, аспірантів, магістрантів та студентів вищих навчальних закладів, що здійснюють підготовку фахівців для харчової та переробної промисловості, торгівлі, ресторанного, готельного та туристичного господарств.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2726
Располагается в коллекциях:Конференції ТДАТУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
zbirn_k_5.9.17.pdf4,13 MBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть
Показать полное описание ресурса   


Google ScholarTM

Проверить


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.