Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2507
Title: | Основні умови ефективного використання кормів та значення підготовки їх до згодовування |
Authors: | Кривошей, А. В. Болтянська, Наталя Іванівна Болтянская, Наталья Ивановна Boltianska, Natalia |
Keywords: | поживні речовини;згодовування;ефективність;кормова сировина;кормові ресурси;тварини;годівля;поживні речовини;кормовий раціон |
Issue Date: | 2017 |
Series/Report no.: | М ІV-ї Всеукраїнької науково-технічної інтернет-конференції студентів ти магістрантів «Проблеми механізації та електрифікації технологічних процесів»;Вип. ІV |
Abstract: | У статті розглянуто цілі підготовки кормів до згодовування та умови ефективного використання кормових ресурсів і збільшення виробництва продукції тваринництва. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2507 |
Appears in Collections: | кафедра Технічний сервіс та системи в АПК |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.