Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2362
Назва: Якість продукції як один із критеріїв конкурентоспроможності сільскогосподарської продукції регіонального агропромислового виробництва
Автори: Нестеренко, Світлана Анатоліївна
Нестеренко, Светлана Анатольевна
Nesterenko, Svitlana
Ключові слова: конкурентоспроможність;ринок;споживач;організації;сировина;якість молока;якість м'яса
Дата публікації: 2011
Видавництво: ТДАТУ
Серія/номер: Збірник наукових праць Таврійського державного агротехнологічного університету (економічні науки);№ 3(15)
Короткий огляд (реферат): UA: В даній статті розглядаються певні критерії показника конкурентоспроможності продукції по яких оцінюються і встановлюються відмітні особливості продукції при просуванні його на ринок або до конкретного споживача. EN: In this article the certain criteria of index of competitiveness of products are examined for which estimated and set distinctive features of products at advancement of him to the market or to the concrete user.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2362
Розташовується у зібраннях:кафедра Менеджмент

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
155.pdf308.89 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.