Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2362
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНестеренко, Світлана Анатоліївна-
dc.contributor.authorНестеренко, Светлана Анатольевнаuk
dc.contributor.authorNesterenko, Svitlanauk
dc.date.accessioned2018-03-23T12:20:22Z-
dc.date.available2018-03-23T12:20:22Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2362-
dc.description.abstractUA: В даній статті розглядаються певні критерії показника конкурентоспроможності продукції по яких оцінюються і встановлюються відмітні особливості продукції при просуванні його на ринок або до конкретного споживача. EN: In this article the certain criteria of index of competitiveness of products are examined for which estimated and set distinctive features of products at advancement of him to the market or to the concrete user.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesЗбірник наукових праць Таврійського державного агротехнологічного університету (економічні науки);№ 3(15)-
dc.subjectконкурентоспроможністьuk
dc.subjectринокuk
dc.subjectспоживачuk
dc.subjectорганізаціїuk
dc.subjectсировинаuk
dc.subjectякість молокаuk
dc.subjectякість м'ясаuk
dc.titleЯкість продукції як один із критеріїв конкурентоспроможності сільскогосподарської продукції регіонального агропромислового виробництваuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Менеджмент

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
155.pdf308.89 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.