Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2362
Title: | Якість продукції як один із критеріїв конкурентоспроможності сільскогосподарської продукції регіонального агропромислового виробництва |
Authors: | Нестеренко, Світлана Анатоліївна Нестеренко, Светлана Анатольевна Nesterenko, Svitlana |
Keywords: | конкурентоспроможність;ринок;споживач;організації;сировина;якість молока;якість м'яса |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Збірник наукових праць Таврійського державного агротехнологічного університету (економічні науки);№ 3(15) |
Abstract: | UA: В даній статті розглядаються певні критерії показника конкурентоспроможності продукції по яких оцінюються і встановлюються відмітні особливості продукції при просуванні його на ринок або до конкретного споживача. EN: In this article the certain criteria of index of competitiveness of products are examined for which estimated and set distinctive features of products at advancement of him to the market or to the concrete user. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2362 |
Appears in Collections: | кафедра Менеджмент |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.