ТАВРІЙСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ
АГРОТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ІМЕНІ ДМИТРА МОТОРНОГО
Tsatu logo DMYTRO MOTORNYI
TAVRIA STATE
AGROTECHNOLOGICAL UNIVERSITY
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2362
Title: Якість продукції як один із критеріїв конкурентоспроможності сільскогосподарської продукції регіонального агропромислового виробництва
Authors: Нестеренко, Світлана Анатоліївна
Нестеренко, Светлана Анатольевна
Nesterenko, Svitlana
Keywords: конкурентоспроможність
ринок
споживач
організації
сировина
якість молока
якість м'яса
Issue Date: 2011
Publisher: ТДАТУ
Series/Report no.: Збірник наукових праць Таврійського державного агротехнологічного університету (економічні науки);№ 3(15)
Abstract: UA: В даній статті розглядаються певні критерії показника конкурентоспроможності продукції по яких оцінюються і встановлюються відмітні особливості продукції при просуванні його на ринок або до конкретного споживача. EN: In this article the certain criteria of index of competitiveness of products are examined for which estimated and set distinctive features of products at advancement of him to the market or to the concrete user.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2362
Appears in Collections:кафедра Менеджмент

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
155.pdf308,89 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record   


Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.