Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2322
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПрісс, Олеся Петрівна-
dc.contributor.authorПрисс, Олеся Петровнаuk
dc.contributor.authorPriss, Olesiauk
dc.date.accessioned2018-02-28T09:23:05Z-
dc.date.available2018-02-28T09:23:05Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2322-
dc.description.abstractUA:Розглянуто вплив гідротермічних умов вирощування на формування пулу аскорбінової кислоти, фенольних речових та каротиноїдів у плодах томату. Встановлено, що визначальний вплив на формування комплексу біололгічно-активних речовин томату має сума температур періоду формування і дозрівання плодів, де коефіцієнт кореляції залежно від показника становить -0,64 до 0,75. RU:расмотренно влияние гидротермических условий выращивания на формирование пула аскорбиновой кислоты, фенольных веществ и каротиноидов в плодах томата. Установлено, что определяющее влияние на формирование комплекса биологически активных веществ томата имеет сумма температур периода формирования и созревания плодов, где коэффициент корреляции в зависимости от показателя составляет -0,64 до 0,75.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherОдес. нац. акад. харчових техн.uk
dc.relation.ispartofseriesХарчова наука і технологія = Пищевая наука и технология = Food science and technology : наук.-вироб. журн.;№ 4-
dc.subjectтоматиuk
dc.subjectаскорбінова кислотаuk
dc.subjectфенольні речовиниuk
dc.subjectкаротиноїдиuk
dc.subjectабіотичні факториuk
dc.subjectтоматыuk
dc.subjectкаротиноидыuk
dc.subjectаскорбиновая кислотаuk
dc.titleФормування біологічно активних речовин в плодах томатів під впливом абіотичних факторівuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2080.pdf238.97 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.