Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2319
Назва: Experimental investigations of the parameters of the jet milk homogenizer with separate cream supply
Автори: Kovalyov, Oleksandr
Ковальов, Олександр Вікторович
Ковалев, Александр Викторович
Samoichuk, Kyryl
Самойчук, Кирило Олегович
Самойчук, Кирилл Олегович
Palianychka, Nadiia
Паляничка, Надія Олександрівна
Паляничка, Надежда Александровна
Verkholantseva, Valentyna
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
Верхоланцева, Валентина Александровна
Yanakov, Valerii
Янаков, Валерій Петрович
Янаков, Валерий Петрович
Ключові слова: milk;homogenization;methods of research;струминний гомогенізатор;роздільна подача вершків;канал подавання вершків;діаметр жирової кульки
Дата публікації: 2017
Видавництво: Полтав. гос. аграр. академия.
Серія/номер: Technology audit and production reserves=Технологический аудит и резервы производства=Технологічний аудит та резерви виробництва : науч. журн.;Т. 3, № 3
Короткий огляд (реферат): Визначено, що зменшення розміру жирових кульок до рівня клапанних гомогенізаторів забезпечується при діаметрі каналу подавання вершків 0,6 мм і розмірі центрального каналу 2 мм. Встановлено, що основним фактором, що визначає процес диспергування жирової фази молока, є швидкість потоку. Причому зменшення розмірів часток при зростанні швидкості потоку має прямо пропорційний характер.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2319
Розташовується у зібраннях:кафедра Електротехніка і електромеханіка ім. проф. В.В. Овчарова

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2083.pdf974.19 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.