Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2319
Title: | Experimental investigations of the parameters of the jet milk homogenizer with separate cream supply |
Authors: | Kovalyov, Oleksandr Ковальов, Олександр Вікторович Ковалев, Александр Викторович Samoichuk, Kyryl Самойчук, Кирило Олегович Самойчук, Кирилл Олегович Palianychka, Nadiia Паляничка, Надія Олександрівна Паляничка, Надежда Александровна Verkholantseva, Valentyna Верхоланцева, Валентина Олександрівна Верхоланцева, Валентина Александровна Yanakov, Valerii Янаков, Валерій Петрович Янаков, Валерий Петрович |
Keywords: | milk;homogenization;methods of research;струминний гомогенізатор;роздільна подача вершків;канал подавання вершків;діаметр жирової кульки |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Полтав. гос. аграр. академия. |
Series/Report no.: | Technology audit and production reserves=Технологический аудит и резервы производства=Технологічний аудит та резерви виробництва : науч. журн.;Т. 3, № 3 |
Abstract: | Визначено, що зменшення розміру жирових кульок до рівня клапанних гомогенізаторів забезпечується при діаметрі каналу подавання вершків 0,6 мм і розмірі центрального каналу 2 мм. Встановлено, що основним фактором, що визначає процес диспергування жирової фази молока, є швидкість потоку. Причому зменшення розмірів часток при зростанні швидкості потоку має прямо пропорційний характер. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2319 |
Appears in Collections: | кафедра Електротехніка і електромеханіка ім. проф. В.В. Овчарова |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.