Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2319
Название: Experimental investigations of the parameters of the jet milk homogenizer with separate cream supply
Авторы: Kovalyov, Oleksandr
Ковальов, Олександр Олександрович
Ковалев, Александр Александрович
Samoichuk, Kyryl
Самойчук, Кирил Олегович
Самойчук, Кирилл Олегович
Palianychka, Nadiia
Паляничка, Надія Олександрівна
Паляничка, Надежда Александровна
Verkholantseva, Valentyna
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
Верхоланцева, Валентина Александровна
Yanakov, Valerii
Янаков, Валерій Петрович
Янаков, Валерий Петрович
Ключевые слова: milk
homogenization
methods of research
струминний гомогенізатор
роздільна подача вершків
канал подавання вершків
діаметр жирової кульки
Дата публикации: 2017
Издательство: Полтав. гос. аграр. академия.
Серия/номер: Technology audit and production reserves=Технологический аудит и резервы производства=Технологічний аудит та резерви виробництва : науч. журн.;Т. 3, № 3
Краткий осмотр (реферат): Визначено, що зменшення розміру жирових кульок до рівня клапанних гомогенізаторів забезпечується при діаметрі каналу подавання вершків 0,6 мм і розмірі центрального каналу 2 мм. Встановлено, що основним фактором, що визначає процес диспергування жирової фази молока, є швидкість потоку. Причому зменшення розмірів часток при зростанні швидкості потоку має прямо пропорційний характер.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2319
Располагается в коллекциях:кафедра Електротехніки і електромеханіки ім. проф. В. В. Овчарова

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2083.pdf974,19 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть
Показать полное описание ресурса   


Google ScholarTM

Проверить


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.