ТАВРІЙСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ
АГРОТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ІМЕНІ ДМИТРА МОТОРНОГО
Tsatu logo DMYTRO MOTORNYI
TAVRIA STATE
AGROTECHNOLOGICAL UNIVERSITY
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2319
Title: Experimental investigations of the parameters of the jet milk homogenizer with separate cream supply
Authors: Kovalyov, Oleksandr
Ковальов, Олександр Олександрович
Ковалев, Александр Александрович
Samoichuk, Kyryl
Самойчук, Кирило Олегович
Самойчук, Кирилл Олегович
Palianychka, Nadiia
Паляничка, Надія Олександрівна
Паляничка, Надежда Александровна
Verkholantseva, Valentyna
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
Верхоланцева, Валентина Александровна
Yanakov, Valerii
Янаков, Валерій Петрович
Янаков, Валерий Петрович
Keywords: milk
homogenization
methods of research
струминний гомогенізатор
роздільна подача вершків
канал подавання вершків
діаметр жирової кульки
Issue Date: 2017
Publisher: Полтав. гос. аграр. академия.
Series/Report no.: Technology audit and production reserves=Технологический аудит и резервы производства=Технологічний аудит та резерви виробництва : науч. журн.;Т. 3, № 3
Abstract: Визначено, що зменшення розміру жирових кульок до рівня клапанних гомогенізаторів забезпечується при діаметрі каналу подавання вершків 0,6 мм і розмірі центрального каналу 2 мм. Встановлено, що основним фактором, що визначає процес диспергування жирової фази молока, є швидкість потоку. Причому зменшення розмірів часток при зростанні швидкості потоку має прямо пропорційний характер.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2319
Appears in Collections:кафедра Електротехніки і електромеханіки ім. проф. В. В. Овчарова

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2083.pdf974,19 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record   


Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.