Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2319
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Kovalyov, Oleksandr | - |
dc.contributor.author | Ковальов, Олександр Вікторович | - |
dc.contributor.author | Ковалев, Александр Викторович | - |
dc.contributor.author | Samoichuk, Kyryl | - |
dc.contributor.author | Самойчук, Кирило Олегович | - |
dc.contributor.author | Самойчук, Кирилл Олегович | uk |
dc.contributor.author | Palianychka, Nadiia | uk |
dc.contributor.author | Паляничка, Надія Олександрівна | uk |
dc.contributor.author | Паляничка, Надежда Александровна | uk |
dc.contributor.author | Verkholantseva, Valentyna | uk |
dc.contributor.author | Верхоланцева, Валентина Олександрівна | uk |
dc.contributor.author | Верхоланцева, Валентина Александровна | uk |
dc.contributor.author | Yanakov, Valerii | uk |
dc.contributor.author | Янаков, Валерій Петрович | uk |
dc.contributor.author | Янаков, Валерий Петрович | uk |
dc.date.accessioned | 2018-02-28T08:11:10Z | - |
dc.date.available | 2018-02-28T08:11:10Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2319 | - |
dc.description.abstract | Визначено, що зменшення розміру жирових кульок до рівня клапанних гомогенізаторів забезпечується при діаметрі каналу подавання вершків 0,6 мм і розмірі центрального каналу 2 мм. Встановлено, що основним фактором, що визначає процес диспергування жирової фази молока, є швидкість потоку. Причому зменшення розмірів часток при зростанні швидкості потоку має прямо пропорційний характер. | uk |
dc.language.iso | en | uk |
dc.publisher | Полтав. гос. аграр. академия. | uk |
dc.relation.ispartofseries | Technology audit and production reserves=Технологический аудит и резервы производства=Технологічний аудит та резерви виробництва : науч. журн.;Т. 3, № 3 | - |
dc.subject | milk | uk |
dc.subject | homogenization | uk |
dc.subject | methods of research | uk |
dc.subject | струминний гомогенізатор | uk |
dc.subject | роздільна подача вершків | uk |
dc.subject | канал подавання вершків | uk |
dc.subject | діаметр жирової кульки | uk |
dc.title | Experimental investigations of the parameters of the jet milk homogenizer with separate cream supply | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Електротехніка і електромеханіка ім. проф. В.В. Овчарова |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.