Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2304
Title: | Modeling of the process of oilseed meat cooking in a multi-vat cooker during processing of oil raw materials |
Authors: | Didur, V. Tkachenko, V. Tkachenko, A. |
Keywords: | модель жаріння;гідроди- наміка перемішування;багаточанна жаровня;сушка |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Украинская государственная академия железнодорожного транспорта |
Series/Report no.: | Восточно-Европейский журнал передовых технологий: науч. журнал;Т. 3, № 8 |
Abstract: | Вивчені й проаналізовані процеси, що відбуваються при жарінні м’ятки масличної сировини в кожному чані багаточанної жаровні. Розроблено їх математична модель, що враховує гідродинаміку первинної і вторинної циркуляції, енергію зв'язку вологи з матеріалом. Чисельні рішення моделі дозволять обґрунтувати технологічні режими жаріння і конструктивні параметри жаровні. Складено і проаналізовано тепловий баланс кондуктивного і конвектівного тепло-, масопереносу при сушінні м’ятки |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2304 |
Appears in Collections: | кафедра Технічний сервіс та системи в АПК |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.