Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2304
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorDidur, V.-
dc.contributor.authorTkachenko, V.-
dc.contributor.authorTkachenko, A.-
dc.date.accessioned2018-02-22T11:47:39Z-
dc.date.available2018-02-22T11:47:39Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2304-
dc.description.abstractВивчені й проаналізовані процеси, що відбуваються при жарінні м’ятки масличної сировини в кожному чані багаточанної жаровні. Розроблено їх математична модель, що враховує гідродинаміку первинної і вторинної циркуляції, енергію зв'язку вологи з матеріалом. Чисельні рішення моделі дозволять обґрунтувати технологічні режими жаріння і конструктивні параметри жаровні. Складено і проаналізовано тепловий баланс кондуктивного і конвектівного тепло-, масопереносу при сушінні м’яткиuk
dc.language.isoenuk
dc.publisherУкраинская государственная академия железнодорожного транспортаuk
dc.relation.ispartofseriesВосточно-Европейский журнал передовых технологий: науч. журнал;Т. 3, № 8-
dc.subjectмодель жарінняuk
dc.subjectгідроди- наміка перемішуванняuk
dc.subjectбагаточанна жаровняuk
dc.subjectсушкаuk
dc.titleModeling of the process of oilseed meat cooking in a multi-vat cooker during processing of oil raw materialsuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Технічний сервіс та системи в АПК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2106.pdf576.68 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.