Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2304
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Didur, V. | - |
dc.contributor.author | Tkachenko, V. | - |
dc.contributor.author | Tkachenko, A. | - |
dc.date.accessioned | 2018-02-22T11:47:39Z | - |
dc.date.available | 2018-02-22T11:47:39Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2304 | - |
dc.description.abstract | Вивчені й проаналізовані процеси, що відбуваються при жарінні м’ятки масличної сировини в кожному чані багаточанної жаровні. Розроблено їх математична модель, що враховує гідродинаміку первинної і вторинної циркуляції, енергію зв'язку вологи з матеріалом. Чисельні рішення моделі дозволять обґрунтувати технологічні режими жаріння і конструктивні параметри жаровні. Складено і проаналізовано тепловий баланс кондуктивного і конвектівного тепло-, масопереносу при сушінні м’ятки | uk |
dc.language.iso | en | uk |
dc.publisher | Украинская государственная академия железнодорожного транспорта | uk |
dc.relation.ispartofseries | Восточно-Европейский журнал передовых технологий: науч. журнал;Т. 3, № 8 | - |
dc.subject | модель жаріння | uk |
dc.subject | гідроди- наміка перемішування | uk |
dc.subject | багаточанна жаровня | uk |
dc.subject | сушка | uk |
dc.title | Modeling of the process of oilseed meat cooking in a multi-vat cooker during processing of oil raw materials | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Технічний сервіс та системи в АПК |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.