Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2304
Название: Modeling of the process of oilseed meat cooking in a multi-vat cooker during processing of oil raw materials
Авторы: Didur, V.
Tkachenko, V.
Tkachenko, A.
Ключевые слова: модель жаріння
гідроди- наміка перемішування
багаточанна жаровня
сушка
Дата публикации: 2017
Издательство: Украинская государственная академия железнодорожного транспорта
Серия/номер: Восточно-Европейский журнал передовых технологий: науч. журнал;Т. 3, № 8
Краткий осмотр (реферат): Вивчені й проаналізовані процеси, що відбуваються при жарінні м’ятки масличної сировини в кожному чані багаточанної жаровні. Розроблено їх математична модель, що враховує гідродинаміку первинної і вторинної циркуляції, енергію зв'язку вологи з матеріалом. Чисельні рішення моделі дозволять обґрунтувати технологічні режими жаріння і конструктивні параметри жаровні. Складено і проаналізовано тепловий баланс кондуктивного і конвектівного тепло-, масопереносу при сушінні м’ятки
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2304
Располагается в коллекциях:кафедра Технічний сервіс та системи в АПК

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2106.pdf576,68 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть
Показать полное описание ресурса   


Google ScholarTM

Проверить


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.