Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2267
Title: Изменение клейковины пшеницы в процессе хранения в зернохранилище с применением охлаждения
Authors: Ялпачик, Володимир Федорович
Yalpachyk, Volodymyr
Верхоланцева, Валентина Александровна
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
Verkholantseva, Valentyna
Scientific director: Ялпачик, Владимир Федорович
Keywords: зберігання;зерносховище;зерно;пшениця
Issue Date: 2016
Publisher: ДДАУ
Series/Report no.: Вісник Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету : науково-теоретичний, науково-практичний журнал;№ 1
Abstract: UK:Розглядаються лінійні і нелінійні залежності, які прогнозують ефективність зберігання пшениці за певних температур і термінів зберігання. Досліджено такий показник якості зерна пшениці, як клейковина, після охолодження в зерносховищі, за різних температурних режимів зберігання. Залежності, отримані за допомогою програми MathCad, дозволяють прогнозувати змінення впливу умов зберігання на рівень клейковини, а також рекомендувати оптимальні технологічні параметри зберігання пшениці.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2267
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2110.pdf1.31 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.