Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2163
Назва: Експерементальні дослідження терморадіаційних характеристик овочів для визначення параметрів інфрачервоного енергопідводу в технологічії їх сушки
Автори: Тодорико, Алексей Максимович
Todoriko, Oleksii
Науковий керівник: Тодоріко, Олексій Максимович
Ключові слова: терморадіаційні характеристики овочів;інфрачервоний енергопривід
Дата публікації: 2015
Видавництво: Мелитополь: ТДАТУ
Серія/номер: Матеріали VI Мжнародної науково-технічної конференції пам'яті І. І. Мартиненка "Енергозабезпечення технологічний процесів в агропромисловому комплексі України" (10-14 червня 2015 року);
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2163
Розташовується у зібраннях:ВСП Новокаховський фаховий коледж ТДАТУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tez-Melitopol-2015-(1)_copy-51-52.pdf229.41 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.