Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2163
Название: Експерементальні дослідження терморадіаційних характеристик овочів для визначення параметрів інфрачервоного енергопідводу в технологічії їх сушки
Авторы: Тодоріко, О. М.
Ключевые слова: терморадіаційні характеристики овочів
інфрачервоний енергопривід
Дата публикации: 2015
Издательство: Мелитополь: ТДАТУ
Серия/номер: Матеріали VI Мжнародної науково-технічної конференції пам'яті І. І. Мартиненка "Енергозабезпечення технологічний процесів в агропромисловому комплексі України" (10-14 червня 2015 року);
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2163
Располагается в коллекциях:Новокаховський коледж ТДАТУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tez-Melitopol-2015-(1)_copy-51-52.pdf229,41 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть
Показать полное описание ресурса   


Google ScholarTM

Проверить


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.