Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2163
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorТодоріко, Олексій Максимович-
dc.contributor.authorТодорико, Алексей Максимович-
dc.contributor.authorTodoriko, Oleksii-
dc.date.accessioned2017-11-13T08:58:13Z-
dc.date.available2017-11-13T08:58:13Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2163-
dc.language.isoukuk
dc.publisherМелитополь: ТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesМатеріали VI Мжнародної науково-технічної конференції пам'яті І. І. Мартиненка "Енергозабезпечення технологічний процесів в агропромисловому комплексі України" (10-14 червня 2015 року);-
dc.subjectтерморадіаційні характеристики овочівuk
dc.subjectінфрачервоний енергопривідuk
dc.titleЕксперементальні дослідження терморадіаційних характеристик овочів для визначення параметрів інфрачервоного енергопідводу в технологічії їх сушкиuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:ВСП Новокаховський фаховий коледж ТДАТУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tez-Melitopol-2015-(1)_copy-51-52.pdf229.41 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.