Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2062
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОлексієнко, Вадим Олександрович-
dc.contributor.authorАлексеенко, Вадим Александрович-
dc.contributor.authorAlekseenko, Vadym-
dc.contributor.authorЛеженкін, Олександр Миколайович-
dc.contributor.authorЛеженкин, Александр Николаевичuk
dc.contributor.authorLezhenkin, Oleksandruk
dc.contributor.authorЛомейко, Олександр Петровичuk
dc.contributor.authorЛомейко, Александр Петровичuk
dc.contributor.authorLomeiko, Oleksandruk
dc.contributor.authorЦиб, Віктор Григоровичuk
dc.contributor.authorЦыб, Виктор Григорьевичuk
dc.contributor.authorTsyb, Viktoruk
dc.date.accessioned2017-09-26T12:45:38Z-
dc.date.available2017-09-26T12:45:38Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2062-
dc.description.abstractУ матеріалах другої міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності», організованої Таврійським державним агротехнологічним університетом та Харківським державним університетом харчування та торгівлі, розглянуто проблеми та перспективи розвитку обладнання харчових виробництв, інноваційні підходи та креативні рішення у формуванні технічного оснащення підприємств готельно-ресторанної індустрії, питання вдосконалення процесів і технологій переробки сільськогосподарської сировини. Збірник розраховано на наукових та практичних працівників, викладачів вищої школи, аспірантів, магістрантів та студентів вищих навчальних закладів, що здійснюють підготовку фахівців для харчової та переробної промисловості, торгівлі, ресторанного, готельного та туристичного господарств.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherХДУХТuk
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : друга міжнародна науково-практична конференція, 5–7 вересня 2017 р.;-
dc.subjectзернова дробаркаuk
dc.titleОбґрунтування раціональної маси молотка зернової дробаркиuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
-75-76.pdf257.91 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.