Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/19535
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКюрчев, Сергій Володимирович-
dc.contributor.advisorKiurchev, Serhii-
dc.contributor.authorГрінько, Єгор Олексійович-
dc.date.accessioned2025-08-22T07:54:17Z-
dc.date.available2025-08-22T07:54:17Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationГрінько Є. О. Вдосконалення конструкцій просіювальної машини в умовах ТОВ "Круп'яний дім" м. Кропивницький Кіровоградської області (19ХВД. .9685297.06.25) : пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача СВО Бакалавр : спец. 133 Галузеве машинобудування ОПП «Комп’ютерний інжиніринг харчових і переробних виробництв» / Єгор Олексійович Грінько; кер. С. В. Кюрчев. Запоріжжя : ТДАТУ, 2025. 75 с.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/19535-
dc.description.abstractСучасний рівень розвитку харчової промисловості характеризується впровадженням інноваційних технологій та удосконаленням існуючого обладнання з метою підвищення продуктивності, економічності, якості продукції та безпеки праці. Хлібопекарська галузь, будучи стратегічно важливою для продовольчої безпеки країни, потребує постійного вдосконалення технологічних процесів та обладнання для виробництва високоякісної продукції. Виробництво хлібобулочних виробів є складним багатостадійним процесом, який включає в себе підготовку сировини, приготування тіста, формування виробів, випікання та фінішну обробку. Одним із найважливіших етапів технологічного процесу є підготовка борошна, яка передбачає його просіювання для видалення сторонніх домішок, розпушування після тривалого зберігання та насичення повітрям. Від якості виконання цієї операції значною мірою залежить якість готових виробів.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : 2025uk
dc.subjectборошноuk
dc.subjectвиробництвоuk
dc.subjectохорона праціuk
dc.subjectпросіювальна машинаuk
dc.subjectпросіювачuk
dc.titleВдосконалення конструкцій просіювальної машини в умовах ТОВ "Круп'яний дім" м. Кропивницький Кіровоградської області (19ХВД. .9685297.06.25) : пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача СВО Бакалавр : спец. 133 Галузеве машинобудування ОПП «Комп’ютерний інжиніринг харчових і переробних виробництв»uk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Бакалаврські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Grinko_dyplom.pdf1.13 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.