Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/19534
Title: Вдосконалення конструкції мішалки для приготування дріжджового розчину в умовах м. Токмак Запорізької області (19ХВД.9683274.06.25) : пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача СВО Бакалавр : спец. 133 Галузеве машинобудування ОПП «Комп’ютерний інжиніринг харчових і переробних виробництв»
Authors: Янель, Нікіта Володимирович
Scientific director: Кюрчев, Сергій Володимирович
Kiurchev, Serhii
Keywords: дріжджовий розчин;конструкція;мішалка;вузол;розрахунок;обладнання;характеристика;міцність;вдосконалення;охорона праці;економічна ефективність
Issue Date: 2025
Publisher: Запоріжжя : 2025
Citation: Янель Н. В. Вдосконалення конструкції мішалки для приготування дріжджового розчину в умовах м. Токмак Запорізької області (19ХВД.9683274.06.25) : пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача СВО Бакалавр : спец. 133 Галузеве машинобудування ОПП «Комп’ютерний інжиніринг харчових і переробних виробництв» / Нікіта Володимирович Янель; кер. С. В. Кюрчев. Запоріжжя : ТДАТУ, 2025. 88 с., 13 табл., 7 рис.
Abstract: Впояснювальній записці описана технологія виробництва дріжджового розчину і здійснений аналіз машин технологічної лінії. Для удосконалення обрана мішалка для приготування дріжджового розчину. Виконаний огляд конструкції мішалки, наведене запропоноване вдосконалення і необхідні розрахунки. Розроблені креслення деталей вдосконаленого вузла мішалки. Описані нормативні акти з охорони праці для підприємства, виконаний аналіз небезпек і розроблені заходи з підвищення стану охорони праці. Здійснений розрахунок економічної ефективності проведеного вдосконалення.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/19534
Appears in Collections:Бакалаврські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Yanel_dyplom.pdf1.47 MBAdobe PDFView/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.