Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/19159
Title: | Світові тенденції розвитку гастрономічного туризму в регіонах |
Authors: | Чудіна, О. В. |
Scientific director: | Яворська, Тетяна Іванівна Yavorska, Tetiana |
Keywords: | світові тенденції;гастрономічний туризм;економічний баланс |
Issue Date: | 2025 |
Publisher: | Запоріжжя : ТДАТУ |
Citation: | Чудіна О. В. Світові тенденції розвитку гастрономічного туризму в регіонах / наук. кер. Т. І. Яворська // ХІІ Всеукраїнської науково-технічної конференції здобувачів вищої освіти за підсумками наукових досліджень 2024 року. Факультет економіки і бізнесу: матеріали наук.- техн. конф., 1 - 9 травня 2025 р. - Запоріжжя: ТДАТУ, 2025. - с. 116-118 |
Abstract: | Одним із перспективних напрямків розвитку ринку туристичних послуг є такий вид професійного туризму, як гастрономічний туризм. Основною ознакою гастрономічного туризму науковці вважають дегустацію специфічних страв. Це, зазвичай, національні або місцеві страви чи продукти. Розвиток цього напрямку є важливим аспектом туристичної діяльності, оскільки він пов'язаний з появою нових ринкових сегментів, туристичних напрямків та залученням нових ресурсів у цю галузь. До програми будь-якого гастрономічного туру, як правило, входить дегустація різних страв місцевої кухні, а також окремих інгредієнтів, які більше ніде не зустрічаються та мають особливий смак. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/19159 |
Appears in Collections: | Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Zbirka_FEB_2025-116-118.pdf | 566.44 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.