Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/19124
Title: Споживчі уподобання та цінові орієнтири щодо рибної продукції
Authors: Палій, К. О.
Scientific director: Кукіна, Наталя Володимирівна
Kukina, Natalia
Keywords: рибна продукція;респонденти;ціна
Issue Date: 2025
Publisher: Запоріжжя : ТДАТУ
Citation: Палій К. О. Споживчі уподобання та цінові орієнтири щодо рибної продукції / наук. кер. Н. В. Кукіна // ХІІ Всеукраїнської науково-технічної конференції здобувачів вищої освіти за підсумками наукових досліджень 2024 року. Факультет економіки і бізнесу: матеріали наук.- техн. конф., 1 - 9 травня 2025 р. - Запоріжжя: ТДАТУ, 2025. - с. 33-34
Abstract: У сучасних умовах ринок харчових продуктів зазнає значного впливу з боку змін у споживчій поведінці. Зростає увага до якості продукції, її походження, цінової доступності та користі для здоров’я. Особливе місце в раціоні населення займає рибна продукція, яка асоціюється з високою поживною цінністю, проте потребує належної якості та збереження свіжості. З метою вивчення ставлення споживачів до рибної продукції, було проведено анкетування, результати якого дозволяють окреслити основні тренди споживчого попиту та чинники, що впливають на прийняття рішення про купівлю.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/19124
Appears in Collections:Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zbirka_FEB_2025-33-34.pdf671.04 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.