Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/19124
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКукіна, Наталя Володимирівна-
dc.contributor.advisorKukina, Natalia-
dc.contributor.authorПалій, К. О.-
dc.date.accessioned2025-06-09T08:39:57Z-
dc.date.available2025-06-09T08:39:57Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationПалій К. О. Споживчі уподобання та цінові орієнтири щодо рибної продукції / наук. кер. Н. В. Кукіна // ХІІ Всеукраїнської науково-технічної конференції здобувачів вищої освіти за підсумками наукових досліджень 2024 року. Факультет економіки і бізнесу: матеріали наук.- техн. конф., 1 - 9 травня 2025 р. - Запоріжжя: ТДАТУ, 2025. - с. 33-34uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/19124-
dc.description.abstractУ сучасних умовах ринок харчових продуктів зазнає значного впливу з боку змін у споживчій поведінці. Зростає увага до якості продукції, її походження, цінової доступності та користі для здоров’я. Особливе місце в раціоні населення займає рибна продукція, яка асоціюється з високою поживною цінністю, проте потребує належної якості та збереження свіжості. З метою вивчення ставлення споживачів до рибної продукції, було проведено анкетування, результати якого дозволяють окреслити основні тренди споживчого попиту та чинники, що впливають на прийняття рішення про купівлю.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : ТДАТУuk
dc.subjectрибна продукціяuk
dc.subjectреспондентиuk
dc.subjectцінаuk
dc.titleСпоживчі уподобання та цінові орієнтири щодо рибної продукціїuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zbirka_FEB_2025-33-34.pdf671.04 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.