Поведінкова сегментація споживачів мʼясної продукції на основі даних із соціальних мереж
Вантажиться...
Дата
Автори
Кемалов, В. В.
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
ORCID
Видавець
Запоріжжя : ТДАТУ
Анотація
У сучасних умовах цифровізації соціальні мережі стали потужним інструментом для аналізу споживчої поведінки. У звʼязку з цим доцільно дослідити можливості використання поведінкової сегментації споживачів мʼясної продукції шляхом аналізу даних із соціальних платформ. Методом дослідження інформації у соціальних мережах є аналіз контенту, взаємодій та відгуків користувачів. Особлива увага приділяється ідентифікації ключових сегментів споживачів, їхніх вподобань та мотивацій. Також варто дослідити практичні аспекти впровадження отриманих інсайтів у маркетингові стратегії виробників мʼясної продукції для підвищення ефективності комунікацій та задоволення потреб цільових аудиторій.
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Кемалов В. В. Поведінкова сегментація споживачів мʼясної продукції на основі даних із соціальних мереж / наук. кер. О. В. Венгерова // ХІІ Всеукраїнської науково-технічної конференції здобувачів вищої освіти за підсумками наукових досліджень 2024 року. Факультет економіки і бізнесу: матеріали наук.- техн. конф., 1 - 9 травня 2025 р. - Запоріжжя: ТДАТУ, 2025. - с. 19-21