Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/19074
Title: | Інноваційні методи навчання під час викладання дисципліни «Розрахунок і конструювання машин і апаратів» у контексті цифровізації освіти |
Other Titles: | The use of innovative technologies in teaching the discipline «Calculation and design of machines and apparatuses» in the context of education digitalization |
Authors: | Самойчук, Кирило Олегович Samoichuk, Kyryl Дмитревський, Дмитро В’ячеславович Dmytrevskyi, Dmytro |
Keywords: | інноваційні технології;харчова промисловість;розрахунок і конструювання;інженерна освіта;цифровізація;моделювання;освітній процес;innovative technologies;food industry;calculation and design;engineering education;digitalization;modeling;educational process |
Issue Date: | 2025 |
Publisher: | Запоріжжя : ТДАТУ |
Citation: | Самойчук К. О., Дмитревський Д. В. Інноваційні методи навчання під час викладання дисципліни «Розрахунок і конструювання машин і апаратів» у контексті цифровізації освіти // Удосконалення освітньо-виховного процесу в закладі вищої освіти: збірник науково-методичних праць / Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного. Запоріжжя : ТДАТУ, 2025. Вип. 28. с. 276-282 |
Abstract: | UA: У статті розглянуто підходи до інтеграції сучасних інформаційних технологій у навчальний процес з розрахунку та конструювання апаратів харчової промисловості. Описано ефективність використання інженерного програмного забезпечення, засобів моделювання та візуалізації у формуванні фахових компетентностей. Запропоновано модель цифровізації освітнього процесу, яка сприяє підвищенню якості інженерної підготовки студентів. /// EN: The article considers approaches to integrating modern information technologies into the educational process of calculating and designing food industry equipment. The effectiveness of using engineering software, modeling, and visualization tools in the formation of professional competencies is described. A model of digitalization of the educational process is proposed, which contributes to improving the quality of engineering training of students. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/19074 |
UDC: | 378.147:621.01:004 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
zbirnik_Udoskonalennya_2025_-277-283.pdf | 299.43 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.