Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/19002
Title: Огляд способів збереження якості продукції
Authors: Крєстов, Всеволод Геннадійович
Keywords: сушіння та заморожування;вакуумне охолодження;рослинна продукція
Issue Date: 2025
Publisher: Запоріжжя: НБ ТДАТУ
Citation: Крєстов В. Г. Огляд способів збереження якості продукції // Science and innovations in the 21st century: матеріали ІV Всеукраїнської Інтернет-конференціїї студентів та молодих вчених (з міжнародною участю) 6-7 травня 2025 р. - Запоріжжя :ТДАТУ, 2024. – с.37-38
Abstract: Під час збору врожаю рослинна продукція постійно проходить фізіологічні процеси дихання та випаровує воду, що призводить до поступового зниження її якості. Активне метаболічне дихання та підвищена активність води в рослинних тканинах є основними причинами швидкого псування продуктів. Саме тому використання ефективних засобів для підтримки якості після збору врожаю є головним викликом для харчової промисловості.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/19002
Appears in Collections:Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Science and Innovations_ 2025-37-38.pdf263.03 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.