Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/19002
Title: | Огляд способів збереження якості продукції |
Authors: | Крєстов, Всеволод Геннадійович |
Keywords: | сушіння та заморожування;вакуумне охолодження;рослинна продукція |
Issue Date: | 2025 |
Publisher: | Запоріжжя: НБ ТДАТУ |
Citation: | Крєстов В. Г. Огляд способів збереження якості продукції // Science and innovations in the 21st century: матеріали ІV Всеукраїнської Інтернет-конференціїї студентів та молодих вчених (з міжнародною участю) 6-7 травня 2025 р. - Запоріжжя :ТДАТУ, 2024. – с.37-38 |
Abstract: | Під час збору врожаю рослинна продукція постійно проходить фізіологічні процеси дихання та випаровує воду, що призводить до поступового зниження її якості. Активне метаболічне дихання та підвищена активність води в рослинних тканинах є основними причинами швидкого псування продуктів. Саме тому використання ефективних засобів для підтримки якості після збору врожаю є головним викликом для харчової промисловості. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/19002 |
Appears in Collections: | Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Science and Innovations_ 2025-37-38.pdf | 263.03 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.