Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18975
Title: | Інформаційна онлайн-система для автоматизації роботи піццерії |
Authors: | Зайцева, А. М. |
Scientific director: | Зінов’єва, Ольга Геннадіївна Zinovieva, Olha |
Keywords: | онлайн-система;бізнес;піццерія |
Issue Date: | 2025 |
Publisher: | Запоріжжя : ТДАТУ |
Citation: | Зайцева А. М. Інформаційна онлайн-система для автоматизації роботи піццерії / наук. кер. О. Г. Зінов’єва // ХІІ Всеукраїнська науково-технічна конференція здобувачів вищої освіти ТДАТУ. Факультет енергетики та комп’ютерних технологій: матеріали ХІІ Всеукраїнської наук.- техн. конф., 01-09 травня 2025 р. - Запоріжжя: ТДАТУ, 2025. – с. 11-12 |
Abstract: | У сучасному світі успішний бізнес у сфері громадського харчування неможливо уявити без цифрової трансформації. Через значні переваги до конкурентоспроможності, багатьом компаніям необхідно мати власний сайт. І саме такі сайти утворюють сферу електронної торгівлі, або e-commerce Для піццерій, як і для інших закладів швидкого обслуговування, критично важливою є швидкість прийняття замовлень, точність обліку й ефективна логістика доставки. Метою роботи є розробка веборієнтованої інформаційної системи, яка дозволяє автоматизувати ключові бізнес-процеси піццерії. Ьільшість готових рішень на ринку або надто дорогі, або не дозволяють повноцінно адаптуватися під потреби малого бізнесу. Тому актуальним та перспективним є створення власної онлайн-системи з відкритим кодом, яка дозволить автоматизувати замовлення, вести облік, керування меню та аналітику для піццерії. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18975 |
Appears in Collections: | Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Zajceva_ 2025-11-12.pdf | 524.48 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.