Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18958
Title: | Перспективи розвитку нішевих культур капусти в Україні та світі |
Authors: | Четверікова, Я. С. |
Keywords: | нішеві культури;капуста;урбанізація;економічний аналіз |
Issue Date: | 2025 |
Publisher: | Запоріжжя : ТДАТУ |
Citation: | Четверікова Я. С. Перспективи розвитку нішевих культур капусти в Україні та світі // ХІІ Всеукраїнська науково-технічна конференція здобувачів вищої освіти ТДАТУ. Факультет агротехнологій та екології: матеріали ХІ Всеукраїнської наук.- техн. конференції (3-7 березня 2025 р., Запоріжжя). - Запоріжжя: ТДАТУ, 2025. – с. 83-85 |
Abstract: | Раціон українців на сьогодні характеризується обмеженим вмістом мікроелементів і біологічно активних речовин, що спричиняє явище прихованого голоду. Це явище визначається недостатнім споживанням есенціальних нутрієнтів, необхідних для підтримки оптимального рівня здоров'я та функціонування організму. Основними чинниками цього є одноманітність харчування, низька доступність якісної продукції, висока частка рафінованих і перероблених харчових продуктів, що призводить до дефіциту вітамінів, мінералів та інших важливих компонентів. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18958 |
Appears in Collections: | Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
konf zdobuvachiv_ ATE 2025-83-85.pdf | 453.85 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.