Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18955
Title: Обгрунтування вибору сортів черешні для виробництва цукатів на основі критеріальних показників
Authors: Філенко, М. О.
Форис, Г. С.
Scientific director: Іванова, Ірина Євгенівна
Ivanova, Iryna
Keywords: сорти черешні;цукати;виробництво;дослідження;плоди
Issue Date: 2025
Publisher: Запоріжжя : ТДАТУ
Citation: Філенко М. О., Форис Г. С. Обгрунтування вибору сортів черешні для виробництва цукатів на основі критеріальних показників / наук. кер. І. Є. Іванова // ХІІ Всеукраїнська науково-технічна конференція здобувачів вищої освіти ТДАТУ. Факультет агротехнологій та екології: матеріали ХІ Всеукраїнської наук.- техн. конференції (3-7 березня 2025 р., Запоріжжя). - Запоріжжя: ТДАТУ, 2025. – с. 77-79
Abstract: Найбільш поширеною серед кісточкових культур та традиційною для населення України є черешня. Плоди її мають високі смакові, лікувальні та тонізуючі властивості зі значною кількістю вітамінів, мінеральних, фенольних речовин та антоціанів, що зумовлюють їхню антиоксидантну активність.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18955
Appears in Collections:Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
konf zdobuvachiv_ ATE 2025-77-79.pdf500.87 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.