Напрями застосування напівфабрикатів з їстівних культивованих грибів Lentinula edodes (Berk.)
Вантажиться...
Дата
Автори
Ткаченко, Антон
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
ORCID
Видавець
Запоріжжя : ТДАТУ
Анотація
Впродовж вікової історії гриби використовувалися людьми як джерело їжі. Спочатку споживання грибів було обумовлено, в першу чергу, їх приємним смаком та унікальними ароматами. Однак сучасні моделі застосування грибів у харчових раціонах змінилися через збільшену поінформованість про високі лікувальні властивості грибів.
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Ткаченко А. Напрями застосування напівфабрикатів з їстівних культивованих грибів Lentinula edodes (Berk.) / наук. кер. Н. А. Бісько // ХІІ Всеукраїнська науково-технічна конференція здобувачів вищої освіти ТДАТУ. Факультет агротехнологій та екології: матеріали ХІ Всеукраїнської наук.- техн. конференції (3-7 березня 2025 р., Запоріжжя). - Запоріжжя: ТДАТУ, 2025. – с. 70-73