Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18952
Title: | Напрями застосування напівфабрикатів з їстівних культивованих грибів Lentinula edodes (Berk.) |
Authors: | Ткаченко, Антон |
Scientific director: | Бісько, Ніна Анатоліївна |
Keywords: | напівфабрикати;гриби;попит;гриби шіїтаке;сушені гриби |
Issue Date: | 2025 |
Publisher: | Запоріжжя : ТДАТУ |
Citation: | Ткаченко А. Напрями застосування напівфабрикатів з їстівних культивованих грибів Lentinula edodes (Berk.) / наук. кер. Н. А. Бісько // ХІІ Всеукраїнська науково-технічна конференція здобувачів вищої освіти ТДАТУ. Факультет агротехнологій та екології: матеріали ХІ Всеукраїнської наук.- техн. конференції (3-7 березня 2025 р., Запоріжжя). - Запоріжжя: ТДАТУ, 2025. – с. 70-73 |
Abstract: | Впродовж вікової історії гриби використовувалися людьми як джерело їжі. Спочатку споживання грибів було обумовлено, в першу чергу, їх приємним смаком та унікальними ароматами. Однак сучасні моделі застосування грибів у харчових раціонах змінилися через збільшену поінформованість про високі лікувальні властивості грибів. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18952 |
Appears in Collections: | Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
konf zdobuvachiv_ ATE 2025-70-73.pdf | 444.96 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.