Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18941
Title: Цукрово-кислотний індекс-маркер гармонійності смаку плодів черешні
Authors: Пенчук, Є. Є.
Scientific director: Іванова, Ірина Євгенівна
Ivanova, Iryna
Keywords: цукрово-кислотний індекс;плоди черешні;вишня;цукор
Issue Date: 2025
Publisher: Запоріжжя : ТДАТУ
Citation: Пенчук Є. Є. Цукрово-кислотний індекс-маркер гармонійності смаку плодів черешні / наук. кер. І. Є. Іванова // ХІІ Всеукраїнська науково-технічна конференція здобувачів вищої освіти ТДАТУ. Факультет агротехнологій та екології: матеріали ХІ Всеукраїнської наук.- техн. конференції (3-7 березня 2025 р., Запоріжжя). - Запоріжжя: ТДАТУ, 2025. – с. 46-48
Abstract: В багатьох країнах світу черешня визнана однією з найбільш популярних та комерційно важливих десертних культур. В торгівельну мережу вона поступає як в свіжому, так і консервованому вигляді. Високий попит пов’язаний, в першу чергу, з високими смаковими якостями та функціональними властивостями. Основною частиною сухих речовин плодової сировини, включаючи черешню, є вуглеводи, які на 70 – 80 % представлені цукрами. Переважаючою формою цукрів в черешнях є глюкоза. Присутні також фруктоза, сорбіт та сахароза.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18941
Appears in Collections:Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
konf zdobuvachiv_ ATE 2025-46-48.pdf458.18 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.