Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18941
Title: | Цукрово-кислотний індекс-маркер гармонійності смаку плодів черешні |
Authors: | Пенчук, Є. Є. |
Scientific director: | Іванова, Ірина Євгенівна Ivanova, Iryna |
Keywords: | цукрово-кислотний індекс;плоди черешні;вишня;цукор |
Issue Date: | 2025 |
Publisher: | Запоріжжя : ТДАТУ |
Citation: | Пенчук Є. Є. Цукрово-кислотний індекс-маркер гармонійності смаку плодів черешні / наук. кер. І. Є. Іванова // ХІІ Всеукраїнська науково-технічна конференція здобувачів вищої освіти ТДАТУ. Факультет агротехнологій та екології: матеріали ХІ Всеукраїнської наук.- техн. конференції (3-7 березня 2025 р., Запоріжжя). - Запоріжжя: ТДАТУ, 2025. – с. 46-48 |
Abstract: | В багатьох країнах світу черешня визнана однією з найбільш популярних та комерційно важливих десертних культур. В торгівельну мережу вона поступає як в свіжому, так і консервованому вигляді. Високий попит пов’язаний, в першу чергу, з високими смаковими якостями та функціональними властивостями. Основною частиною сухих речовин плодової сировини, включаючи черешню, є вуглеводи, які на 70 – 80 % представлені цукрами. Переважаючою формою цукрів в черешнях є глюкоза. Присутні також фруктоза, сорбіт та сахароза. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18941 |
Appears in Collections: | Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
konf zdobuvachiv_ ATE 2025-46-48.pdf | 458.18 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.