Оцінка товарних параметрів плодів черешні та вишні

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Автори

Басанець, Сергій Вікторович
Пендрак, Ярослав Іванович

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

ORCID

Видавець

Запоріжжя : ТДАТУ

Анотація

Конкурентноспроможність плодової продукції на сучасному європейському ринку визначають низкою важливих комерційних властивостей плодів. Серед найбільш важливих параметрів якості плодів черешні виділяють розмір плодів і їх розстріскуваність. Розтріскування плодів призводить до погіршення якості плодів черешні,вишні та спричиняє великі економічні збитки для виробників. Розтріскування плодів черешні залежить від сорту, умов вирощування, підщепи, розміру, кількості вільної та зв’язаної води у клітинах, еластичності кутикули шкірки і стадії достигання.

Опис

Бібліографічний опис

Басанець С. В., Пендрак Я. І. Оцінка товарних параметрів плодів черешні та вишні / наук. кер. І. Є. Іванова // ХІІ Всеукраїнська науково-технічна конференція здобувачів вищої освіти ТДАТУ. Факультет агротехнологій та екології: матеріали ХІ Всеукраїнської наук.- техн. конференції (3-7 березня 2025 р., Запоріжжя). - Запоріжжя: ТДАТУ, 2025. – с. 5-6

DOI

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By