Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18864
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorДемидова, Анастасія Олександрівна-
dc.contributor.advisorDemydova, Anastasiia-
dc.contributor.authorЩербова, Ганна Ігоревна-
dc.date.accessioned2025-04-11T11:58:46Z-
dc.date.available2025-04-11T11:58:46Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationЩербова Г. І. Удосконалення технології виготовлення хлібобулочних виробів (пампушок) з додаванням грибів печериці (Agaricus bisporus (J.E. Lange) Pilát) (23 ХТД. 13132001.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. А. О. Демидова; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 93 с., 20 табл., 12 рис.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18864-
dc.description.abstractЗа результатами аналізування наукової та практичної літератури визначено високу актуальність теми виробництва продуктів щоденного споживання з оздоровчим потенціалом. Тому метою роботи було обрано удосконаленню технології виробництва хлібобулочних виробів з додаванням відварів та пасти з грибів печериці.У першому розділі наведено теоретичний аналіз сучасного стану ринку хлібобулочних виробів та визначено перспективні напрями його розвитку. Обґрунтовано доцільність застосування печериці для підвищення біологічної цінності пампушок з пшеничного борошна. Визначено вимоги чинних нормативів щодо якості сировини – основи рецептури пампушок з додаванням грибів печериці.Предмет, об’єкти та програма дослідження визначені та сформульовані у розділі 2. Наступний розділ містить результати досліджень, зокрема, розроблені рівняння модельного прогнозу та висновки практичних досліджень Інноваційну технологічну схему та зміни апаратурного наповнення лінії з виготовлення пампушок з додаванням грибів представлено в 4 розділі.П’ятий розділ містить економічні розрахунки та порівняння собівартості хлібобулочних виробів за класичною та запропонованою інноваційною рецептурою.У шостому розділі, присвяченому питанням охорони праці на виробництві хліба, наведено результати теоретичного вивчення чинних нормативних актів та розроблені рекомендації щодо профілактичних заходів на проєктному підприємстві. Узагальнено висновки проведеної роботи, які доповнені додатками, що містять фото експериментальної роботи та опрацювання теми штучним інтелектом, які можуть бути використані для маркетингової компанії просування інноваційного продукту.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : ТДАТУuk
dc.subjectхлібобулочні виробиuk
dc.subjectгрибна сировинаuk
dc.subjectпечерицяuk
dc.subjectпампушкиuk
dc.subjectоздоровчі особливостіuk
dc.subjectβ-глюканиuk
dc.titleУдосконалення технології виготовлення хлібобулочних виробів (пампушок) з додаванням грибів печериці (Agaricus bisporus (J.E. Lange) Pilát) (23 ХТД. 13132001.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»uk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Shcherbova_dyplom_2025.pdf826.11 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.