Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18860
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorДанченко, Олена Олександрівна-
dc.contributor.advisorDanchenko, Olena-
dc.contributor.authorЧумаченко, Павло Анатолійович-
dc.date.accessioned2025-04-11T11:39:41Z-
dc.date.available2025-04-11T11:39:41Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationЧумаченко П. А. Удосконалення технології зберігання м’яса птиці із застосуванням екстракту вівса посівного: кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. О. О. Данченко; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 92 с., 7 табл., 10 рис.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18860-
dc.description.abstractУ вступній частині дослідження розкрито актуальність теми, визначено його мету та завдання, а також окреслено наукову значущість проведеної роботи. Перший розділ присвячено аналізу літературних джерел щодо проблеми окисного псування м’яса під час зберігання. У другому розділі представлено схему проведення експерименту, описані методики біохімічного аналізу та статистичної обробки отриманих даних, на основі яких здійснювалися дослідження. Третій розділ містить результати експериментальних досліджень разом із їх детальним аналізом. Четвертий розділ охоплює технологічну схему зберігання м’яса птиці, описує методи його заморожування та контролю якості. У п’ятому розділі розраховано економічну ефективність використання екстракту вівса посівного для збереження високих якісних характеристик м’ясної продукції. Шостий розділ присвячений питанням охорони праці та забезпечення безпеки персоналу харчових підприємств у разі виникнення надзвичайних ситуацій. На основі проведених досліджень сформульовано висновки, які підтверджують ефективність застосування екстракту вівса посівного в годівлі птиці для покращення біохімічних характеристик отриманого м’яса під час низькотемпературного зберігання.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : ТДАТУuk
dc.subjectокисне псуванняuk
dc.subjectліпопероксидаціяuk
dc.subjectжирнокислотний складuk
dc.subjectекстракт вівса посівногоuk
dc.subjectантиоксидантиuk
dc.subjectбіохімічні показникиuk
dc.subjectякість м’ясаuk
dc.subjectнизькотемпературне зберіганняuk
dc.subjectпероксидне окисненняuk
dc.subjectекономічна ефективністьuk
dc.subjectзбереження вітамінівuk
dc.subjectтехнологія зберіганняuk
dc.subjectм’ясо птиціuk
dc.subjectантиоксидантний захистuk
dc.subjectхарчова безпекаuk
dc.titleУдосконалення технології зберігання м’яса птиці із застосуванням екстракту вівса посівного: кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»uk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Chumachenko_dyplom_2025.pdf420.22 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.