Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18858
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Демидова, Анастасія Олександрівна | - |
dc.contributor.advisor | Demydova, Anastasiia | - |
dc.contributor.author | Чапалов, Єгор | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-11T11:26:25Z | - |
dc.date.available | 2025-04-11T11:26:25Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Чапалов Є. Розробка технології виготовлення печива біскотті з додаванням грибної сировини (23 ХТД 12885038.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. А. О. Демидова; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 79 с., 22 табл., 12 рис. | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18858 | - |
dc.description.abstract | В кваліфікаційній роботі виконано аналітичний огляд літератури за обраною темою, проаналізовано особливості ринку кондитерських та борошняних виробів з додаванням їстівних грибів, визначено перспективні шляхи удосконалення таких продуктів; визначено вимоги нормативних документів до показників якості та безпеки печива; досліджено особливості технологічного процесу виготовлення біскотті та розроблено технологічну схему виготовлення продукції з додаванням доступної грибної сировини, обґрунтовано апаратурну схему виробництва; виготовлено зразки такої продукції та проведено аналіз органолептичних показників, біологічної та харчової цінності такої продукції (теоретично, на основі розрахунків); визначено економічну ефективність розробленої технології та розроблено питання з охорони праці. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя : ТДАТУ | uk |
dc.subject | біскотті | uk |
dc.subject | ерінгі | uk |
dc.subject | грибний порошок | uk |
dc.subject | стандарти | uk |
dc.subject | нормативно-технічна документація | uk |
dc.subject | органолептичні показники | uk |
dc.subject | рецептура | uk |
dc.subject | харчова цінність | uk |
dc.title | Розробка технології виготовлення печива біскотті з додаванням грибної сировини (23 ХТД 12885038.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Chapalov_dyplom_2025.pdf | 523.8 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.